Trainingen

Cursussen

Quantum Touch® level I

In deze 2-daagse training behandelen we elementaire kennis betreft het omgaan met de natuurlijke helende kracht. Quantum Touch, zoals ontwikkeld door Richard Gordon. Technieken om een (zelf)healer te worden of aanvullend voor de ervaren behandelaar of coach. Een eenmailige investering in je gezondheid en in die van de omgeving, die zich makkelijk laat terugverdienen.

Praktische technieken. Helder, doeltreffend en nuchter het zelfgenezend vermogen activeren, zodat het haar natuurlijke werk (weer) kan doen. Ook aanvullend naast reguliere behandelingen.

 Quantum Touch is een methode waarbij d.m.v. de handen, ademhalingstechniek en gerichte aandacht het zelfgenezend vermogen van iemand (en jezelf!) sterk gestimuleerd wordt. De gezondheid wordt behandeld en daar gaat de aandacht naartoe. Oeroude kennis in een hanteerbaar formaat.

Resultaten die niet zelden behaald worden:

 Pijn, ziekte en ongemak verdwijnen.

 Onrust, mentale en psychische problemen lossen op.

Botten herschikken zich spontaan.

Het lichaam laat zich opnieuw uitbalanceren.

je kunt meer dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden! 

Laat je verrassen! Lees meer

Innerlijke Glimlachmeditatie & helende klanken, training

De 'innerlijke glimlachmeditatie' helpt om met een zachte blik (mindful) naar onszelf te kijken en vandaar uit naar de wereld en de ander.

Helende klanken voor de organen ontdoen deze van afvalstoffen, onder meer gecreëerd door onverwerkte of onderdrukte emoties

Milde Qi Kung oefeningen (zachte bewegingen) geven contact met de organen en het lichaam en laten de energie goed stromen.

Maak kennis met Taoïstische kennis en beoefening, die al meer dan 5000 jaar wordt doorgegeven en die door de Thaise grootmeester Mantak Chia voor het westen toegankelijk is gemaakt.

Een toegankelijke werkzame wijze om vriendelijk reinigend onszelf te helen.

Door mijn zeer brede achtergrond binnen verschillende tradities heeft de beoefening een heel eigen karakter en diepgang.

Ervaar het zelf tijdens een introductie-avond of -ochtend.

Disclaimer

Gebruikte technieken vervangen geen reguliere behandelwijzen, doch kunnen heel aanvullend zijn. Bij klachten ook een arts raadplegen. De technieken worden toegepast op eigen verantwoordelijkheid.