Nieuws

Healing Circle. Nu elke eerste vrijdag van de maand. 19.30  – 22.00 uur
Om elkaar te behandelen en te behandelen. Voor beoefenaars en ook om eens kennis te maken met de natuurlijke manieren om met (zelf)healing bezig te zijn.
Voor Quantum-Touch beoefenaars: Zo kom je makkelijk en leuk aan je uren als je Practitioner wilt worden en doe je enorm veel ervaring op. Leren van elkaars inzichten en genieten van het samenzijn. Korte en soms langere behandelingen. Proeven van Quantum Allergy® kan ook.

Lifeflows!

healingcircle

LIFEFLOWS is de tak waar vanuit we trainingen en evenementen van onszelf en anderen zullen organiseren. Verbinding met anderen motiveert erg. Dus data voor familieopstellingen en drumcirkels vind je op deze site.

Presentatie
Met plezier verzorgen we een presentatie voor scholen, (mede)werkers in de gezondheidszorg of het bedrijfsleven. Om zelf even bij te komen of/en om te ervaren wat we kunnen bieden aan de cliënten en/of medewerkers. Omdat wij allen meer kunnen doen met de natuurlijke handvatten. Nuchter, helder en doeltreffend. Want wie zorgt er voor de zorgers en de werkers op de werkvloer? Natuurlijke handvatten die meteen toe te passen zijn. Dat wat verbindt, de aandacht met een positieve intentie, hoe pas je dat praktisch toe?

We zien je graag. Bel of vul het contactformulier in. Dank, want we delen graag onze kennis.

HealingWorkz en Lifeflows werken samen met de Jaspisschool, als je het leuk vindt om onze nieuwsbrief te ontvangen, dan kun je je aanmelden of gewoon online lezen en ook de vorige nieuwsbrieven lezen.

 

Marion Groenendal
06-22291835