Nieuws

De praktijk is verhuisd en de consulten zullen zolang in Centrum Djoj te Rotterdam plaatsvinden. Ook is het mogelijk om bij Centrum Sensibel in Capelle ad IJssel af te spreken voor een consult. Door deze wijzigingen zijn alleen nog consulten voor anderhalf uur af te spreken tegen het gebruikelijke tarief van € 90,- per consult. Telefonisch of via mail kunt u een afspraak maken.

Lifeflows!

LIFEFLOWS is de tak waar vanuit we trainingen en evenementen van onszelf en anderen zullen organiseren. Verbinding met anderen motiveert erg, de lokatie is in voorbereiding…

Presentatie
Met plezier verzorgen we een presentatie over Gerichte Aandacht, om met een Positieve Intentie Vitaliteit te bereiken. Voor scholen, (mede)werkers in de gezondheidszorg of het bedrijfsleven. Om zelf even bij te komen of/en om te ervaren wat we kunnen bieden aan de cliënten en/of medewerkers. Omdat wij allen meer kunnen doen met de natuurlijke handvatten. Nuchter, helder en doeltreffend. Want wie zorgt er voor de zorgers en de werkers op de werkvloer? Natuurlijke handvatten die meteen toe te passen zijn. Dat wat verbindt, de aandacht met een positieve intentie, hoe pas je dat praktisch toe? Wordt een (nog) bewust(er) en Vitaal mens die een prettige aanwezigheid is voor jezelf en je omgeving!

We zien je graag. Bel of vul het contactformulier in. Dank, want we delen graag onze kennis.

HealingWorkz en Lifeflows werken samen met de Jaspisschool, als je het leuk vindt om onze nieuwsbrief te ontvangen, dan kun je je aanmelden of gewoon online lezen en ook de vorige nieuwsbrieven lezen.

Marion Groenendal
06-22291835