Nieuws

De praktijk is verhuisd en de consulten zullen vanaf heden in Centrum Djoj te Rotterdam plaatsvinden. Ook is het mogelijk om bij Centrum Sensibel in Capelle ad IJssel af te spreken voor een consult. Door deze wijzigingen zijn alleen nog consulten voor anderhalf uur af te spreken tegen het gebruikelijke tarief van € 90,- per consult. Telefonisch of via mail kunt u een afspraak maken.

Healing Circle. Binnenkort meer info over de datum. Centrum Sensibel in Capelle ad IJssel wordt de nieuwe lokatie.
Om elkaar te behandelen en te behandelen. Voor beoefenaars en ook om eens kennis te maken met de natuurlijke manieren om met (zelf)healing bezig te zijn.
Voor Quantum-Touch beoefenaars: Zo kom je makkelijk en leuk aan je uren als je Practitioner wilt worden en doe je enorm veel ervaring op. Leren van elkaars inzichten en genieten van het samenzijn. Korte en soms langere behandelingen. Proeven van Quantum Allergy® kan ook.

Lifeflows!

LIFEFLOWS is de tak waar vanuit we trainingen en evenementen van onszelf en anderen zullen organiseren. Verbinding met anderen motiveert erg.

Presentatie
Met plezier verzorgen we een presentatie voor scholen, (mede)werkers in de gezondheidszorg of het bedrijfsleven. Om zelf even bij te komen of/en om te ervaren wat we kunnen bieden aan de cliënten en/of medewerkers. Omdat wij allen meer kunnen doen met de natuurlijke handvatten. Nuchter, helder en doeltreffend. Want wie zorgt er voor de zorgers en de werkers op de werkvloer? Natuurlijke handvatten die meteen toe te passen zijn. Dat wat verbindt, de aandacht met een positieve intentie, hoe pas je dat praktisch toe?

We zien je graag. Bel of vul het contactformulier in. Dank, want we delen graag onze kennis.

HealingWorkz en Lifeflows werken samen met de Jaspisschool, als je het leuk vindt om onze nieuwsbrief te ontvangen, dan kun je je aanmelden of gewoon online lezen en ook de vorige nieuwsbrieven lezen.

 

Marion Groenendal
06-22291835