Leuke links

Hier wat interessante of leuke links, allen mensen die mij geïnspireerd hebben!

www.jaspisschool.eu Moderne school voor innerlijke ontwikkeling. Vooruitstrevend en zeer werkzaam. Werken met natuurwezens, landschapswerk en jezelf.

www.gaiaheartworkz.eu Projecten voor landschapsheling. Sponsors voor dit werk zijn zeer welkom, via de stichting Fjodor.

www.runework.eu Site van Nicolaas de Jong. Landschapsgenezer, Astrosoof en mijn levenspartner.

www.wereldwerf.be Initiatievendorp de Wereldwerf in Olen, België. Ik ben betrokken bij het  Therapeuticum en het Scholingscentrum.

http://www.healingdao.nl Site van Inge Maassen, zij is mijn lerares in de Tao. Ze is Senior Teacher  Healing Tao. Qi kung trainingen, Vrouwencursussen, de kleine hemelse kringloop. mijn opleiding in de Healing Tao, innerlijke glimlach en de helende klanken heb ik bij haar gevolgd en vervolg ik verder met een intensieve en gedegen begeleiding

www.qtouch.nl De eerste instructeurs van Nederland. Ik volg regelmatig trainingen bij hen, omdat ze up to date zijn en veel kennis en ervaring hebben te delen. De Quantum Allergy is een fantastische methode, die ik van hen heb geleerd, evenals de Quantum Share, Self Created Health en Quantum Touch II.

www.quantumallergy.nl Waar je alles kunt vinden over Quantum Allergy, Quantum Share, superkennis in een eenvoudig jasje!

www.quantumtouch.com Officiële Quantum Touch® website Amerika, van Richard Gordon

www.spiritueleontwikkeling.nl Site van Petra van Selm, hypnotherapeut, zeer ervaren Yogalerares, o.m. tibetaanse Yoga.

www.nangtenmenlang.nl Site van Tibetaans Boeddhistisch Centrum rondom de Tibetaanse arts Tulku Lama Lobsang, die onder meer Tsa Lung onderwijst, de tibetaanse handhealing. Tulku komt jaarlijks naar Nederland. Tulku Lobsang is mijn Boeddhistische leraar

www.tessavanrossen.nl Tessa van Rossen, bekend van tv-programma 'het zesde zintuig'. Natuurgeneeskundig therapeut, en vriendin waar ik mee samen werk.

www.shambhala.org/teachers/pema/index.html Op deze (engelstalige) site kunt u kennismaken met Pema Chödrön. Boeddhistische non die veel boeken heeft geschreven, en inzichten kan geven omtrent tonglen.

http://boeddhisme.pagina.nl
http://www.reikidharma.com De site van Frank Arjava Petter, de in Japan woonachtige reiki-master, schrijver van de boeken 'het Reiki vuur', 'Reiki, the Legacy of Dr. Usui' en ' Het oorspronkelijke Reiki Handboek van Dr. Mikao Usui' 

www.universaltao.com Site van Mantak Chia

www.nbvh.nl Beroepsvereniging voor hypnotherapeuten waar ik lid van ben.