Leuke links

Interessante of leuke links, allen mensen die mij geïnspireerd hebben!

www.jaspisschool.eu Moderne school voor innerlijke ontwikkeling. Vooruitstrevend en zeer werkzaam. Hier heb ik onder meer de methode om te werken met muziek en astrologie geleerd. Ook de creatieve methode om een ideaal in jezelf te verwezenlijken adhv 7 stappen, die via boetseren het onderbewuste bewust maken en nieuwe 'deugdgebaren' kunnen worden ontwikkeld.

www.runework.eu Site van Nicolaas de Jong. Landschapsgenezer, Astrosoof en mijn levenspartner.

http://www.healingdao.nl Site van Inge Maassen, zij was zo'n 20 jaar lang mijn lerares in de Tao. Ze was Senior Teacher  Healing Tao. Qi kung trainingen, Vrouwencursussen, de kleine hemelse kringloop. mijn opleiding in de Healing Tao, innerlijke glimlach en de helende klanken, de kleine hemelse Kringloop, heb ik bij haar gevolgd met een intensieve en gedegen begeleiding. Ook heb ik bij Inge de 3-jarige opleiding voor Universal Healing Tao Instructor gevolgd.

www.qtouch.nl Ik geef zelf graag de basistraining Quantum-Touch. Voor vervolg zou ik zeker naar deze dames verwijzen. De Quantum Allergy is een fantastische methode, die zij ontwikkeld hebben, waar ik zeer veel mee werk, evenals de Quantum Share, Self Created Health en Quantum Touch II.

www.quantumallergy.nl Waar je alles kunt vinden over Quantum Allergy, Quantum Share, superkennis in een eenvoudig jasje!

www.quantumtouch.com Officiële Quantum Touch® website Amerika, van Richard Gordon

www.nangtenmenlang.nl Site van Tibetaans Boeddhistisch Centrum rondom de Tibetaanse arts Tulku Lama Lobsang, die onder meer Tsa Lung onderwijst, de tibetaanse handhealing. Tulku komt jaarlijks naar Nederland. Tulku Lobsang is mijn Boeddhistische leraar

www.shambhala.org/teachers/pema/index.html Op deze (engelstalige) site kunt u kennismaken met Pema Chödrön. Boeddhistische non die veel boeken heeft geschreven, en inzichten kan geven omtrent tonglen.

http://boeddhisme.pagina.nl
http://www.reikidharma.com De site van Frank Arjava Petter, de in Japan woonachtige reiki-master, schrijver van de boeken 'het Reiki vuur', 'Reiki, the Legacy of Dr. Usui' en ' Het oorspronkelijke Reiki Handboek van Dr. Mikao Usui'

www.universaltao.com Site van Mantak Chia

www.nbvh.nl Beroepsvereniging voor hypnotherapeuten waar ik lid van ben.