Innerlijke glimlach & helende klanken

Glimlach & Klink

Met een zachte blik, 'mindful' bij onszelf naar binnen kijken en vandaaruit naar de wereld en de ander.

De innerlijke glimlachmeditatie is een Taoïstische beoefening, die je op een gedegen en zachte manier naar binnen leert kijken. Alleen dat al heeft een zeer positief effect op het welbevinden. 

Helende klanken voor de organen ontdoen deze van afvalstoffen, gecreëerd door emoties of onderdrukte emoties. 

Milde Qi Kung oefeningen (zachte en krachtige bewegingen) geven contact met de organen, het lichaam en laten de energie goed stromen. 

De conditie van je organen zijn bepalend voor je gezondheid.

Door deze training leer je de klanken en eenvoudige meditaties waarmee je dagelijks aan je zelfacceptatie en gezondheid kunt werken.

Op de introductie-avond 0f - ochtend maak je kennis met deze oeroude kennis en beoefening die al meer dan 5000 jaar doorgegeven wordt en door de Thaise grootmeester Mantak Chia naar het westen is overgebracht. Daarna is het mogelijk mee te doen aan een 5-tal trainingen, die niet alleen helpen om stress om te vormen naar evenwicht, maar ook om je gezondheid een zeer positieve impuls te geven. De innerlijke glimlachmeditatie is heerlijk om te doen of te ondergaan.

 

Organen

De trainingen hebben een volgorde voor de verschillende organen, waarvan er 1 per keer extra aandacht krijgt. De volgorde: Longen, Nieren, Lever, Hart, Milt. Alleen de longdag kan los gevolgd worden. Bijbehorende Qi kung beoefening per orgaan en steeds verdere verdieping van de Innerlijke glimlach.

Marion beoefent meer dan 15 jaar de Healing Tao. De Healing Tao is een systeem van oefeningen en meditaties, afkomstig uit het oude Chinese taoïsme. Grandmaster Mantak Chia heeft deze beoefeningen voor het westen toegankelijk gemaakt.