Aanbod

Behandelingen en individuele begeleiding

Een ziekte of onbalans is een verstoring ofwel aanreiking van het natuurlijk evenwicht. De begeleiding is erop gericht naar de kracht te gaan die in ieder mens huist, al is deze niet altijd zichtbaar en heben we hier soms tijdelijk geen contact mee. Vervolgens zullen we deze kracht weer eigen maken en aktiveren, zo dat het natuurlijk zelfgenezend vermogen haar werk kan doen.

Als er aangeraakt wordt dan is de bedoeling daarvan om de aandacht van de cliënt te richten op die plek, de (zeer lichte) aanraking helpt daarbij, je wordt je bewust van je fysieke lichaam en de aandacht helpt om de energie zelf te gaan richten.

Met een grote verscheidenheid aan technieken en therapievormen als mogelijkheden om mee te werken, maak ik samen met jou een keuze die bij je aansluit, dan wel die het grootst mogelijke effect tot resultaat heeft.

Altijd werk ik via het eigen onderbewuste, maak bewust van jezelf en contact met de eigen kracht. Balans op alle nivo’s.

Ook via Skype of Facetime. dit naast of na een traject waarin je hebt leren werken met je eigen onderbewuste en dit positief te beïnvloeden. Vanuit de verbinding met je eigen kracht.

 

Lokatie:

Rotterdam, Kleiweg 443, 3045 PL